In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, september 16, 2008

Foto´s

Vandaag was het nog steeds koud, maar het weer was goed genoeg om een paar foto´s te nemen.

Om te beginnen een foto van het grondstuk waarop ons huis komt te staan. Waar alle boomstukken liggen, komt ons huis. Omdat de vrachtwagen niet overal bij kon komen vanwege de werkzaamheden die nu al plaatsvinden, hebben de mannen de takken naar een betere plaats gesleept zodat deze vanavond nog weggehaald konden worden.


Momenteel worden er al voorbereidingen getroffen, hier wordt de electriciteit naar het grondstuk alvast aangelegd.


Ook alvast even een foto gemaakt van het uitzicht dat we dan gaan hebben. Wij zijn er in ieder geval nu al heel erg blij mee!

2 Comments:

At 17 september, 2008 00:27, Blogger Driftkikker zei....

Wow gaaf dat het gaat lukken...
en het uitzicht... tsja... ik snap helemaal dat jullie ervoor gaan.

Knuffels
Bram, Patrick en Yvette

 
At 17 september, 2008 10:40, Anonymous Anoniem zei....

Gaaf zeg!!!! Een eigen plekje, en dan ook nog alles(?) zelf bedenken! Ze gaan er dus nu aan beginnen, maar wanneer denken ze het ongeveer af te hebben? Want als er eenmaal echt sneeuw ligt kan er buiten natuurlijk niet verder gebouwd worden. Of hopen ze de ruwbouw voor de winter al af te hebben?
En de plek is vorlens mij ook schitterend. Je hoeft hier in Oo niet zo snel bang te zijn dat je uitzicht volgebouwd wordt!

Trouwens: IKEA heeft niet alleen maar leuke mogelijkheden om te plannen: mijn zoon heeft daar ook een hele gave keuken vandaan! Echt een aanrader, en natuurlijk niet schreeuwend duur. Ook met een mooie internetplanner.

Wij hebben het hier ook niet echt warm, maar hebben de verwarming toch nog maar niet aangezet. Wij lopen met dikkere kleding en we zetten hier en daar wel even een klein verwarmingselementje aan. Voorlopig nog maar even besparen op de olie....
Ik wacht nog even tot de wolken optrekken, dan kan ik de sneeuw vanaf mijn stoeltje al zien. Maar vandaag komt toch ook de zon lekker door.

Die bussen voor de scholieren zijn wel goed geregeld, maar inderdaad qua tijd niet altijd perfect! Roos moest om half 7 de bus hebben om om 8 uur op school te zijn: met de auto was het 17-18 minuten. Maar daar wennen ze (en wij ouders) vanzelf aan, hahaha En iedereen zit in het zelfde schuitje (busje)

Succes verder met alle plannen.
gr Ineke

 

Een reactie posten

<< Home