In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, december 13, 2009

Weekend

Het weekend is weer voorbij gevlogen voordat we het doorhadden.
Dit keer stond het in het teken van het vervangen van de server op de camping. We hadden al een tijdje het gevoel dat het ding binnenkort het loodje zou leggen en het testen dat we gistermiddag hebben gedaan, bleek te veel te zijn geweest voor het beestje.
Tussen de middag belde een klant van ons op dat het niet lukte om verbinding te krijgen met het netwerk en toen we aankwamen, bleek dat de server niet meer met een paar simpele drukken op de knop te redden was.
Gelukkig hadden we de nieuwe al klaarstaan, dus een goede twee uur later ging het gelukkig weer.

Natuurlijk moet er nog wel het een en ander bijgeschaafd worden, maar ook dat komt wel goed. We zijn in ieder geval blij dat het nu gebeurde en niet volgend weekend. Midden in het hoogseizoen en op dagen dat ik absoluut niet kan helpen omdat ik bij de skischool aan het werk ben, dat is niet fijn.

De kinderen zijn samen lekker veel bezig geweest. Het huis is door hun versieringen al een beetje in de kerststemming gekomen en dat ziet er leuk uit moet ik zeggen. We hebben niet zoveel spulletjes, maar ze hebben zich heerlijk vermaakt. Helaas voor ze moest er ook gewoon huiswerk gemaakt worden, maar daar hebben ze zich allebei weer dapper doorheen geslagen. Ach, elke dag een half uurtje valt ook best mee. Sabine weliswaar wat langer, maar die is dan ook groter.

Paul en ik zijn zaterdag weer samen naar de Papalapub geweest, waar we dachten vroeg naar huis te kunnen, omdat het zo ontzettend rustig was. Je voelt het al aankomen, vanaf half een werd het ineens heel gezellig en voor we het wisten was het al half vier. Toen mocht Paul ophouden met draaien en vlak daarna zijn we naar huis gegaan. Een mens is op een bepaald moment toch echt wel moe!

Dat was het weekend in een notendop, morgen gaan we allemaal weer braaf buiten de deur aan de slag.