In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, december 07, 2009

Begrafenis

Vanochtend eerst gewerkt bij de skischool.

Vanmiddag hadden we een begrafenis. Degenen die deze weblog al langer lezen, kennen de namen Günther en Nelly waarschijnlijk wel. Günther was een van Paul zijn eerste klanten en hij en Nelly gingen altijd graag ergens een hapje eten en een drankje drinken. Dat hebben wij ook een aantal keer met ze gedaan en Sabine heeft in het oude huis ook twee keer bij ze gelogeerd.
Nu was Nelly al ruim anderhalf jaar ziek. Er was kanker bij de tong ontdekt en Nelly heeft door de bestralingen heel lang niet kunnen praten en, wat voor haar nog veel erger was, niet kunnen eten en drinken. Alles moest met sonde-voeding. Dat is voor iemand met een bourgondische levensinstelling natuurlijk het ergste wat er kan gebeuren.
Uiteindelijk ging het allemaal wat beter, ze kon weer praten (rustig aan) en wat kleine hapjes eten. Ook had ze weer genoeg kracht om zelf auto te kunnen rijden, dus we hadden goede hoop.

Helaas kreeg ze weer een terugslag en is afgelopen woensdag overleden.
Vanmiddag hadden we de begrafenis, erg verdrietig en ik krijg nog steeds tranen in m´n ogen als ik er aan denk.

Nelly is maar 55 jaar geworden...