In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, december 09, 2009

Sega Mega Drive


Ken je ´m (nog)? De Sega Mega Drive. Paul en ik hebben er een gekocht toen we zijn getrouwd in 1992. De onze was helaas overleden eind jaren negentig, begin 2000. We weten het niet meer precies. Erg jammer, want we vonden de spelletjes zo leuk.
Op een bepaald moment waren we aan het struinen in de kringloopwinkel in Middenmeer en daar stond er 1 voor slechts 4 Euro. Die hebben we meteen meegenomen, want alle andere zaken hadden we nog en die werkten gewoon.

Favoriet was natuurlijk het spel Sonic the Hedgehog

Na al die jaren blijft het leuk en sinds kort hebben de kinderen onze Sega Mega Drive ontdekt en spelen er weer met heel veel plezier mee. Als spellenfan kan ik alleen maar aanraden om een oogje in het zeil te houden. Er schijnt in 2010 een nieuw Sonic spel aan te komen in 2D, omdat de nieuwe 3D spellen niet bepaald van een fantastisch spelniveau zijn (wij hebben een spel voor de Wii en dat is gewoon niet leuk en stikduur).

Beetje reclame dus en gewoon simpelweg omdat de kinderen en Paul gisteren en vandaag weer zo heerlijk met deze spellen hebben gespeeld.