In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, december 01, 2009

Pas op!

Ik kreeg vandaag een mailtje met daarin de opmerking dat bij het openen van mijn site er een vreemd tekentje verscheen en je vervolgens doorgelinkt wordt naar een chinese sexsite. Uhhh, had ik dus nog niet gezien. Zelf getest, maar op http://leyten.blogspot.com/ was er hiervan niets te zien.
Toen bedacht ik ineens dat er waarschijnlijk ook nog een heel aantal mensen via http://www.leyten.tk/ leest. Dus die geopend en jawel! er wilde een pop-up opkomen en vervolgens stond er ineens een chinees tekentje in het tabblad. Samen met Paul nog even gekeken en op het tekentje geklikt....PLOF een chinese sexsite.
Lieve mensen, ik wil jullie allemaal aanraden om http://www.leyten.tk/ te schrappen uit je lijstje en daarvoor in de plaats http://leyten.blogspot.com/ te gaan gebruiken. Blogger is veel te groot om dat soort zaken te laten gebeuren, dus via deze link is de kans op dat soort ongein heel erg klein. De andere heb ik ooit aangemaakt omdat dat zo lekker makkelijk was en (ook belangrijk, hihi) het was gratis. Nu zie je weer wat er met dit soort vage domainnamen kan gebeuren, je valt erg makkelijk ten prooi aan spam of erger.

Verder was het een drukke dag vandaag. De ochtend heb ik weer doorgebracht in het buro van de skischool, de middag was gevuld met heel veel wassen, drogen, strijken, stofzuigen, poetsen, koken en zodadelijk ga ik nog het een en ander vertalen. Een vol dagje dus!

O ja, had ik trouwens al gezegd dat we vandaag hier beneden natte sneeuw hebben gehad? Dat betekent boven goede sneeuw! Laat de winter maar komen!