In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, augustus 27, 2012

Waterval Brixen

15 augustus hadden we zin in een wandeling en omdat we er al een aantal jaar niet meer geweest waren, besloten we om naar de waterval van Brixen te lopen.
Mietjes als we zijn, zijn we het eerste stuk natuurlijk met de auto gegaan, maar daarna begon de wandeling echt. Het blijft zo´n leuk stuk om te lopen! Naar de Brixenbachalm gaan we in de winter natuurlijk wel, maar verder omhoog gaan we eigenlijk nooit.
Het uitzicht dat je hier hebt is grandioos! De Wilde Kaiser ligt er zo majestueus als ze het in de mooiste reclamefilmpjes laten zien, er is niets overdreven aan.


Hier zijn we op het best wel steile pad naar de waterval toe. Joris probeert netjes uit beeld te gaan, zodat ik de waterval ook op de foto krijg. Dat laatste is gelukt :)

Bij de waterval. Het loopt hier steil naar beneden, dus om te zorgen dat er geen domme toeristen of dronken mensen denken wel even naar de waterval te kunnen klimmen, is er een hekje neergezet. In de schaduw, dus best frisjes op het enige bankje waarvoor er plek is, hebben we onze meegenomen pizza´tjes gegeten en wat gedronken. De familie die daarna kwam had pech, want we waren nog maar net begonnen, dus zij moesten weer naar beneden om daar hun boterhammetjes te eten.
Na het eten zijn wij ook weer aan de afdaling begonnen en hebben nog een hele tijd heerlijk bij het water gespeeld en van elkaar en de zon genoten.