In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, januari 26, 2005

en elke dag zetten we weer een stapje

in het proces van afscheid nemen van alles hier en onze toekomst daar.
Vandaag is de makelaar langs geweest om nog wat foto´s te maken, de lijsten die wij moesten invullen op te halen en de borden met TE KOOP af te leveren.
Op Joris z´n raam hangt het bord al. Bij Sabine haar kamer komt er een bord aan de buitenkant, die moet dan met zuignappen vastgezet worden en dat moet dan op de een of andere manier in een hoek blijven hangen. Het lijkt mij bijzonder, maar volgens de makelaar werkt het perfect.
We zullen zien, want hij had 2 zuignappen te weinig bij zich, dus we kunnen het ding nog niet ophangen.

Een internet kennis van ons heeft haar huis na 10 dagen al kunnen verkopen, nu is dat in een stuk grotere plaats dan waar wij wonen, en ook wij hopen natuurlijk op zo´n mooi resultaat al denken we dat het hier toch een ietsje langer gaat duren.
Als alles zo verder gaat dan draaien we vanaf zaterdag mee in de verkoopmolen dus dan wordt het weer heel flink poetsen en alles netjes houden om de mensen vooral te overtuigen van het feit dat dit een leuk en ook best ruim huis is.


Verder heeft Paul voor de liefhebbers in de rechterkolom weer een link gezet naar de webcam´s van de omgeving Brixen en Kitzbühl. Dan kan iedereen steeds goed zien naar wat een prachtig stukje europa wij straks gaan verhuizen :-)