In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, januari 19, 2005

kriebels

Tja mensen, ik begin hier toch zo langzamerhand een beetje de kriebels te krijgen.
Per slot van rekening is het nog maar iets meer dan 6 maanden voordat de grote verhuizing plaats gaat vinden. En we moeten ons huis nog kwijt!

Gistermiddag om iets voor 5-en hing er weer een makelaar aan de telefoon, maar ik moest net sabine ophalen van atletiek, dus ik stelde voor dat hij over een half uurtje terug zou bellen. Het gezucht was niet van de lucht, waarop ik zei dat hij ook morgen kon bellen. Was ook teveel moeite geloof ik, dus hij opperde dat hij dan donderdag zou bellen. Ik vind het prima, als hij dan weer om iets voor 5-en belt, moet ik weer sabine ophalen, haha, het kind gaat nu eenmaal 2x per week naar atletiek.
Ik hoop toch echt dat die vent niet denkt dat hij met zo´n instelling ooit een huis kan verkopen. In ieder geval niet het mijne (ik geloof dat ik nog steeds een beetje boos ben over zoveel zelfoverschatting, pfffff).

Als ik het weer van de afgelopen dagen bekijk dan begrijp ik niet dat niet iedereen NL ontvlucht. Mens wat is het weer druilerig en nat en grijs. Niet dat dat in Oostenrijk of een ander buitenland niet voorkomt, maar daar is het wel minder erg.

Ik heb net trouwens nog even het gastenboek zitten bekijken van Brixen im Thale, maar als die Oostenrijkers daar nu eens wat van zouden leren dan konden ze een hoop meer toeristen trekken. Iedereen klaagt dat er in Brixen gewoon helemaal niets te doen is. Aan de andere kant is dat voor ons juist weer de reden om naar Brixen te verhuizen! Dan heb je tenminste niet zo´n hele zooi compleet bezopen gasten in je plaats rondlopen. Daar heb je na de winter je buik dan toch echt meer dan vol van. Leuk hè, alles heeft toch echt altijd een positieve en negatieve kant tegelijk.