In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, januari 08, 2005

Makelaar

Vandaag zijn we dan naar Strobl geweest om het pension te bezichtigen. Het was leuker dan ik verwacht had, maar er moet nog wel heel wat aan gebeuren voordat het is zoals wij het graag willen. Voor wat betreft het gebied, is het zeker in de zomer een supergebied. In de winter is het eerlijk gezegd niet zoveel soeps. En dat is voor ons toch een klein struikelblokje. We zijn hartstikke dol op de wintersport dus dan is het minder dat je een stuk moet rijden voordat je bij het dichtstbijzijnde fatsoenlijke skigebied bent.
Hier zullen we dan ook nog heel wat over door praten voordat we een beslissing kunnen nemen.
Ik vind het namelijk minder erg dat het skigebied (postalm) niet echt bijzonder is, maar ik ben dan ook niet zo’n beste skiër. Paul vindt dat juist een groot probleem dus dat is best nog wel lastig.
De omgeving (Salzkammergut) is gewoonweg fantastisch, maar dat wisten we al. Je hebt er vanuit alle kanten een super uitzicht op alle bergen en dat is voor ons ook iets heel belangrijks.

Veel zaken om te overdenken en zeker niet iets om lichtzinnig een beslissing te nemen. Die stellen we dan ook nog maar een paar nachtjes uit :)