In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 19, 2005

blubbercross en oostenrijk

Vandaag had Sabine een crosswedstrijd met de atletiek. Hartstikke leuk, erg zwaar en vooral heeeeeel blubberig. Ze was ook helemaal kapot aan het eind van de wedstrijd (en de andere kinderen ook). Er kwamen heel wat kinderen met tranen in de ogen langslopen zo moe waren ze.

M´n schoonouders zijn net weer terug uit Oostenrijk met een berg foto´s van de prachtige sneeuw, dan heb ik toch zoooooooo´n heimwee, echt ongelooflijk.

We hebben trouwens een brief gekregen van de eigenaar van het appartement dat we graag willen huren, dat het goed is, maar dat we nog wel een en ander even moeten regelen (bv. of we het huis al eerder willen huren om een deel van onze meubels daar op te slaan). Dat kunnen we dan mooi in onze komende vakantie doen.
Zaterdag de 26e mogen we weer.


De kijkers die vandaag voor ons huis kwamen, wilden toch eigenlijk een groter huis (zucht). Ik word zo moe van die mensen die dan naar huizen gaan kijken die ze eigenlijk toch niet willen hebben. Betekent voor ons toch elke keer weer hectiek in verband met het schoonmaken en opruimen. Maar goed, woensdag weer kijkers dus hopelijk dat we daar eindelijk wel eens een positieve respons van krijgen.