In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 26, 2005

Lange reis

Hèhè, we zijn er weer. Na een rit van goed 12 uur in Oostenrijk. Omdat er vanaf de rondweg bij München tot zo’n 3 kilometer over de Oostenrijkse grens files en langzaamrijdend verkeer waren, zijn wij dit keer door München en daarna over de B13 via Bad Tölz de grens over gegaan. Allemaal binnenweggetjes dus langzaam, maar wij hebben tenminste allerlei mooie gebouwen, leuke plaatsjes en märchenhafte uitzichten gezien. Dat kunnen de mensen die op de A99, de A8 en de A93 stonden en reden, me niet navertellen 

Maar goed, moe als we zijn, konden we meteen ontzettend lachen. Wij hebben namelijk een Haus gekocht in Itter! Ja ja, je moet het maar weten. Ik dacht toch echt dat we een Wohnung gehuurd hadden in Brixen. Hoe de dingen toch veranderen als je onderweg bent, hahaha.
Altijd lachen zo’n camping, ze weten er alles over je, maar vreemd genoeg is dat meestal net even anders dan jij zelf dacht dat het was.

Voor de rest kan ik alleen vertellen dat het zaaalig weer is, met een fijn zonnetje, veel sneeuw en wat wolkjes. Een warmer onthaal kun je je toch niet wensen!