In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, mei 21, 2005

Oostenrijks dagje

Vandaag was het dan zover! Het dagje van het oostenrijk forum. We waren uiteindelijk met een mens of 40 bij mekaar, waaronder ook een hele hoop kinderspul die zich prima hebben vermaakt op het park.
We hadden de mazzel dat het weer zich de hele dag keurig heeft gehouden, want het bleef lekker droog.
Leuk om al die mensen eens in het echt te zien, allemaal foto's gezien van de boerderij van Lia en Kees, wat is daar al een boel opgeknapt en wat moet er nog een hoop zeg. Wel heel leuk om te zien.
Verder was er nog iemand die het emigratieblad Ajuus mee had genomen.
Zonde van je centen als je al zover bent met informatie inwinnen als wij, maar erg leuk als je gewoon een beetje wilt dromen en niet weet waar je naartoe wilt.

Joris was ook nog een beetje verdwaald en helaas zat op dat moment zijn naamsticker onder z'n trui dus de vriendelijke dame van het park wist niet welke richting ze hem op moest brengen, terwijl de groep ongeveer naast haar tentje zat.
Mazzel voor Joris, want het leverde hem een ijsje op :)

Tegen half 5 hebben wij onze spullen bij elkaar gepakt en zijn richting mijn zusje en zwager gereden om daar de dag af te sluiten met een lekkere berg pannekoeken.
Hartstikke gezellig om die ook weer te zien en Joris en Sabine hebben heerlijk met hun nichtjes gespeeld dus ook die waren blij.

Alles bij mekaar een gezellig dagje waarvan er best meer mogen volgen.