In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, mei 15, 2005

uitslag????

Als het goed is, heeft de keuringscommissie van het appartementshaus in het Kleinwalsertal vandaag besloten (of zijn ze dat nu aan het doen) wie ze willen gaan uitnodigen voor een gesprek. Ik ben heel erg benieuwd of wij bij de kandidaten horen.
Maar tot nu toe dus nog geen nieuws, maar eerlijk gezegd verwacht ik dat ook nog niet nu met de pinksterdagen.

Verder vandaag ontzettend gezellig bij Mariëtte en Nico geweest, samen met Manda, Adri en de kids en dan wij met onze kroost.
We hadden allemaal iets te eten meegenomen en er is heel wat weggewerkt in die uren samen. De kinderen zijn mekaar buiten met flessen water te lijf gegaan en daarom allemaal drijf en drijfnat :) Erg leuk moet ik zeggen om de leeftijdscategorieën van 3 tot en met 16 zo te keer te zien gaan, hahahaha, het blijven kinderen hè.
Paul heeft daar meteen weer bedacht dat hij wel even een klein programma'tje kan schrijven om behulpzaam te zijn in de kas. Ik snap het nog niet helemaal, maar het heeft iets met de electriciteit te maken en de besparingen die daar nog gemaakt kunnen worden (of was het nu het groter maken van de winst?).
Het blijft een workoholic die jongen, ziet altijd en overal wel weer programma'tjes die gemaakt kunnen worden ;) Maar dat is nu juist ook zijn sterke punt, hij vindt het nu eenmaal leuk dus ik ben alleen maar voor!

De kinderen liggen ondertussen gedouched en al in hun bed te snurken, zo zelf nog even onder een straaltje water gaan staan en dan is het ook voor mij bedtijd. Morgen wil ik er weer op tijd uit zijn om het huis aan kant te maken. Kan onze kennis uit Oostenrijk tenminste ook hier naar binnen lopen zonder z'n nek te breken over allerlei speelgoedzooi.

Welterusten allemaal en tot morgen maar weer.