In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, juli 20, 2005

toch nog een keer de tandarts

Vanochtend nog even naar de tandarts geweest, want ik had zo'n last van de kies boven de kies die vorige week gevuld is. Nu bleek dat m'n vulling net ietsje te hoog was en doordat ik 's nachts blijkbaar weer hard met m'n tanden knars (dacht ik al, want ik heb elke ochtend flink pijn in m'n kaken) is die bovenkies daardoor extra gevoelig geworden.
Nu is de vulling weer wat verder afgeslepen en ook de bovenkies is even bijgewerkt.
Op allebei heb ik een laag bifluoride gekregen om ze wat aan te sterken na de behandeling en zo zou het langzaam weer beter moeten gaan.

Het was in ieder geval geen uitgevallen vulling of spontaan ontstaand gaatje, die kon ze gelukkig niet vinden.
We hebben even flink gelachen om het feit dat ik normaal alleen bij de halfjaarlijkse controles kom en dan nu 2 weken achter mekaar. Ik zei al: "ik kan geen afscheid nemen, wilde jullie nog 1 keertje zien" ;)
Om Joris konden we ook erg lachen, want die bleef in z'n eentje in de wachtkamer zitten. Hij was veel te bang dat de tandarts in zijn mond ging zitten wroeten.

Sabine is vandaag met school naar het strand. Helaas geen best weer, maar ze zullen het vast wel naar hun zin hebben.
Van Sabine begreep ik al dat ze bij 'koffietijd' een verrassing krijgen en tussen de middag eten ze met z'n allen patat (tenminste, dat zegt Sabine).
Vanavond ga ik nog naar de ouderavond. Niet omdat het me allemaal ontzettend interesseert (hier wordt meestal besproken wat er het komende jaar allemaal gaat gebeuren), maar vooral omdat er een tentoonstelling is van schilderijen die de kinderen gemaakt hebben. Die wil ik graag zien en het is voor de juffen natuurlijk ook wel zo leuk als er veel ouders komen. Zij zitten er tenslotte maar ook weer zo 's avonds.