In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juli 19, 2005

Laatste keer Wokkuh!!

Vanavond was het dan zover! Voor de laatste keer het chinese restaurant hier op het dorp bezocht om te gaan wokken. We zouden eigenlijk tortilla's eten, maar Sabine had zo'n ontzettende zin om te wokken, Joris toch wel en ik had ook erg veel zin om uit eten te gaan.
Paul had liever pizza gehad, maar was uiteindelijk toch ook over te halen om mee te gaan naar de chinees. Het leek wel alsof we allemaal ons laatste avondmaal zaten te eten, want we hebben behoorlijk zitten bunkeren kan ik zeggen. Normaalgesproken krijg ik naderhand geen ijs meer naar binnen, maar vanavond toch maar een klein ijsje genomen.

Joris heeft vandaag afscheid van z'n peuterjuf genomen. Heel lief met een kusje en al en de belofte van juf dat ze in Oostenrijk nog langs zal komen als ze op wintersport is.

Sabine heeft vandaag van haar klas als afscheid het boek Sjakie en de grote glazen lift gekregen waar ze erg blij mee is, want "het is zo'n lekker dik boek"!
Ook hadden we een rapportgesprek en daar werd alleen maar weer lof over Sabine uitgesproken. Dat ze weer zo goed vooruit is gegaan en dat ze weer minder opstartproblemen heeft gehad (ze heeft altijd moeite na vakanties om weer te wennen aan school). En de juffen vertelden dat ze het leuk hadden gevonden om Sabine in de klas te hebben gehad. Alhoewel ze dat waarschijnlijk tegen iedereen zeggen, toch leuk om te horen.

Ik ga nu met een lekker kopje thee nog even van de rest van de avond genieten.