In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, november 23, 2005

sabine en meer

Sabine voelde zich vanochtend nog steeds helemaal niet lekker dus die is maar thuis gebleven. Joris wilde toen meteen ook niet meer naar school, maar helaas voor hem, hij ging toch. En gelukkig is hij zo gauw hij op school is ook weer helemaal blij daarmee.

Vanochtend het achterstallige huishoudelijke werk maar weer eens opgepakt. Weer een stapel was weggewerkt in de kelder, terwijl Sabine daar lekker onder een dekentje op de bank lag. Toch handig. Ook nog even bezoek gehad van Lydia, want moeder Anita moest naar de tandarts en dat is lastig met zo'n rondkruipend kind bij je.

Tussen de middag lekker knoedel, zuurkool met spek en kummel en draadjesvlees met jus gegeten. Altijd lekker met dit weer. Daarna is Sabine naar bed gegaan (verplicht, want ze wilde natuurlijk niet) en zijn Paul en Joris met Anita en Linda gaan rodelen. Toen ze ongeveer een kwartier weg waren, was Lydia ook rijp voor d'r bedje dus die heb ik toen ook lekker ingestopt.
Een goed uur later was ik weer in de kelder aan het werk toen ik een ongelooflijk gebrul hoorde. Ik dacht al dat Lydia uit d'r bed gekiept was ofzo, maar het bleek Joris te zijn die voor de deur stond te brullen. Hij was ontzettend koud geworden (hij had de hele tijd op de slee gezeten en dan is het koud als het vriest) en z'n voetjes waren ijskoud geworden.
Snel een kruikje voor z'n voeten gemaakt en een beker warme choco voor z'n buikje. Toen heb ik 'm nog lekker in bed gestopt en ben er bij gaan zitten en na een klein half uurtje ging het gelukkig weer goed. Tja, koud zijn is ook niet fijn natuurlijk.
Tegen vijf uur kwamen Linda en Lydia weer bij ons, want woensdag is schooldag voor Anita dus de kids weer bij ons.
Omdat ik geen zin had in gewoon brood en we nog een turks brood hadden liggen, hebben we vanavond heerlijk turks brood met kip gyros gegeten. Daarbij lekker tomaatjes, komkommer, olijven en van die kleine maiskolfjes en onze buikjes waren weer heerlijk gevuld.

Nadat we alle kinderen in bed hadden gemikt, is Paul hard begonnen aan het herschrijven van de homepage van computer total. Het is nog een flinke hoeveelheid werk dus dat duurt nog wel even voordat dat weer helemaal up to date is, maar dat geeft niet. Bij ons zul je geen vreselijk 'onder constructie' plaatje zien. Daar hebben we zo'n ongelooflijke hekel aan, zet dan niets op je pagina of laat je oude pagina staan.
Ik heb nog 1 1/2 stickervel gevonden en die zo goed en kwaad als het ging (erg oude stickervellen, dus de maat bestaat niet meer in Word) stickertjes gemaakt met het internetadres van computer total erop. Dat bleken we met ons suffe hoofd vergeten te zijn op de visitekaartjes, dus dat gaat er allemaal handmatig opgeplakt worden.
Ik heb nu zo'n 100 kaartjes gedaan, dus nog een kleine 900 te gaan......

1 Comments:

At 29 november, 2005 08:04, Anonymous Anoniem zei....

Misschien weten jullie het al en ik maak geen reclame... ;-)

maar op www.vistaprint.nl kun je ook visitiekaartjes bestellen, worden dan per post gestuurd.. zijn mooie kaartjes en ze hebben daar ook briefpapier e.d.

Groetjes _Jolanda_ uit Spijkenisse die je blog dagelijks leest ;-)

 

Een reactie posten

<< Home