In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, november 15, 2005

heerlijke middag

Nadat ik vanochtend de grootste puinhoop had opgeruimd en Sabine het grootste deel van haar huiswerk had gemaakt,zijn we met z'n drietjes (Paul was aan het werk) een stukje van de Brixener Gangl gelopen, richting de plek waar Paul aan het werk was.
Het was zalig zonnig weer dus wij hebben van de herfst genoten (samen met de rest van het dorp, hahaha).
We waren bijna bij Paul z'n werkadresje toen Paul eraan kwam. Toen zijn we bij Schlecker wat te drinken gaan halen, toen even naar de wc bij het gemeentehuis gegaan en vervolgens hetzelfde wandelingetje terug gemaakt met Paul erbij.
Het was nog steeds zo lekker weer, de kinderen waren blij, zelfs Joris liep niet te zeuren. Ook nog wat mooie foto's gemaakt (straks kijken of ze gelukt zijn, dan zet ik er nog wat op de blog) natuurlijk om jullie allemaal een beetje jaloers te maken, hihi.

Vanavond op verzoek van Sabine macaroni met pesto-roomsaus gegeten en de kinderen straciatella-yoghurt toe. Nog even lekker met elkaar gekletst en geknuffeld en toen zijn de kinderen alweer naar bed gegaan. Ze waren allebei hartstikke moe, dus nog even lezen en that's it.

Op het eind van deze blog het grote nieuws:
Paul moet morgenochtend om 8.00 uur op het gemeentehuis komen! Ze willen daar een foto-archief opzetten en Paul is gevraagd om ook zijn zegje te komen doen of te komen luisteren naar wat ze precies willen. Dat was hem nog niet helemaal duidelijk geworden, maar als het een beetje meezit dan mogen we een offerte gaan opstellen.
Nu maar hopen dat het allemaal goed gaat en dat wij de opdracht mogen gaan doen. Dat zou wel helemaal te gek zijn.
Iedereen morgenochtend alvast beginnen met duimen alsjeblieft!