In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, december 23, 2006

veel te rustig

Het is veel te rustig op de camping. Ik ben er weliswaar relatief veel (vandaag bij mekaar een goede 8 uur), maar er is weinig te doen.
Bah, dat valt me echt ontzettend tegen. Ik had me zo ontzettend verheugd op 2 hele drukke weken. Het scheelt natuurlijk ook dat er vrijwel geen sneeuw is gevallen, dat zorgt voor een hele hoop minder werk. Vorig jaar moest ik ook alle stroomstoringen en andere zaken regelen omdat Christoph toen vrijwel alleen maar aan het sneeuwruimen was. Dit jaar kunnen we alles samen regelen en doordat er zo weinig sneeuw op de camping ligt is er ook nog eens minder werk. Snif.

Gelukkig is het voor de gasten wel vrij goed. Er valt goed te skiën. Hoorde al van meerdere gasten dat ze over het algemeen heel tevreden zijn over de pistes. Dat is dan wel fijn. Het weer werkt verder natuurlijk ook prima mee. Hele dag een lekker zonnetje, maar wel koud. Echt wat je van een mooie winterse dag verwacht.

Verder weinig nieuws. We moeten de pakjes voor de kerst nog inpakken dus dat moet nog snel gebeuren, want morgen is het al zover. Ga ik me daar maar eens op werpen denk ik.