In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, december 17, 2006

Infosysteem

Paul is gisteren de hele dag bezig geweest met het in mekaar zetten van het infosysteem voor de camping. Om 3 uur nog naar de Media Markt gereden om een apparaatje te kopen dat we nog nodig hadden. Daarna samen naar de camping en alles in mekaar gezet. Om 5 uur waren we zover dat het systeem kon gaan draaien.
Het is nog niet helemaal 100% klaar, maar het ziet er al wel heel leuk uit, al zeg ik het zelf.
2 Monitoren met daarop reclame van bedrijven uit het dorp, gemeente informatie, artseninfo, camera van hoch brixen, campingcamera en natuurlijk campinginfo. Binnenkort zetten we ook nog de zaken erop die in de omgeving gebeuren (feesten, markten enz.). Wij zijn er trots op, dus allemaal veel gaan kijken graag :)

Verder zijn we gisteravond lekker thuis gebleven. We waren allebei wat moe en hadden dit keer niet zoveel zin om weg te gaan. Ook wel eens lekker hoor.
Gevolg is wel dat ik vandaag dienst heb. Vanmiddag komt er weer iemand de saunahut bekijken dus die moet rondgeleid worden.

De rest van de dag moet helaas besteedt worden aan het huishouden, dat is de laatste tijd weer enigszins in het slop geraakt en de komende weken wordt dat zeker niet beter.
Ook alvast het een en ander aan eten voorbereiden voor de kerstperiode. Hoe meer we al kant en klaar in de vriezer hebben liggen, hoe minder stress straks.

Sneeuw hebben we helaas nog steeds niet. Vandaag alleen wat miezer dat natuurlijk meteen opvriest, dus flink glibbergevaar op de weg. Hopelijk komt de voorspelling uit dat we vanaf dinsdag wel een pak van dat witte spul gaan krijgen....