In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, februari 23, 2007

gaten

Ai ai, wij gaan nooit meer naar de tandarts. Allebei gaatjes, hoe krijgen we het voor mekaar.
Nu zit de tandarts op dit moment met z´n ene arm in het gips en kan daardoor enkel gaatjes aan de onderkant vullen. Dat is gisteren dan ook fijn bij ons gebeurd. De assistentes doen de rest, van eerste controle, tandsteen verwijderen en mopperen dat je van dat irritante flosdraad moet gebruiken.
Ik heb meteen weer EUR 15,- extra neer kunnen leggen want ik wilde een witte vulling... Nou ja, dat moet dan maar voor een beetje fatselijk bekkie moet je natuurlijk wel iets over hebben.
Paul heeft nog flink lopen mopperen. Voordat je naar de tandarts gaat, heb je nergens last van. Daarna nog een halve dag last van je mond.... En de volgende afspraak voor het vullen van de gaatjes bovenin staat ook al.

Nog snel boodschappen gedaan en toen naar huis. Daar Paul de opdracht gegeven om Chris op te bellen dat hij niet kon komen draaien. Paul is echt ziek, maar wil eigenlijk z´n bed niet in.
Dat hebben we dus veranderd. Chris heeft DJ Robbie geregeld zodat Paul thuis kon blijven. Dus Paul is meteen z´n bed ingedoken en er alleen nog 2x uit geweest om te eten. Het gaat nu gelukkig alweer een stukje beter met hem.

Na het middageten heb ik eerst met Sabine huiswerk gemaakt. Om kwart voor 2 moesten we alweer weg, want Sabine had kookcursus. Vriendje Mario kwam haar al ophalen, hartstikke lief.
Joris en ik zijn naar de camping gelopen, want we moesten nog even met iemand mee om de caravanverzekering over te zetten. Eigenlijk zou Paul dat doen, maar ja...
Ook weer heel lief allemaal spullen voor de kinderen gekregen van andere mensen op de camping. Ze gaan er jammer genoeg mee ophouden en ruimen nu alles op wat ze in de loop der jaren hebben verzameld. De spullen moet ik vandaag nog een keer gaan ophalen bij de caravan van m´n schoonouders vandaan, want daar had ik het zolang geparkeerd.

Het weer was weer supermooi en Joris en ik hebben daarom ook nog even gezellig een drankje bij het campingrestaurant op het terras gedronken. Daar ook nog even leuk gepraat met weer andere mensen. Echt, campingmensen blijven over het algemeen zo aardig. Ik mis iedereen wel hoor boehoehoe... :(
Thuisgekomen Sabine weer snel aan haar huiswerk gezet. Het kind heeft zoveel, dat is echt niet leuk. Bij de avondmaaltijd heb ik me er weer makkelijk vanaf gemaakt met een jause. Joris had geen zin in brood en heeft een berg extrawurst weg zitten werken. Lekker met senf hoor mamma. Mag ik nog een beetje senf....en worst :)
Toen nog lekker met z´n drietjes zitten kwartetten. Hartstikke leuk met mijn oude Dick Bruna kwartet. Dat doet het nog steeds prima en is voor Joris ook goed te doen omdat het met simpele figuren en kleurtjes werkt.

Nadat ik de kinderen in bed heb gestopt, ben ik beneden lekker muziek gaan luisteren, daar had ik zo´n zin in. Later is Paul ook nog even een half uurtje gekomen, maar die is weer vrij snel z´n bed ingedoken.

Vanochtend dan weer eerst de kinderen naar school gebracht. Thuisgekomen ging al snel Paul z´n telefoon. Alweer een klant aan de lijn. Toen belde vriend Marco van de camping. Hij was gearriveerd en 2 dozen met frikandellen en een giga pot pindasaus voor ons klaarstaan dus die ben ik snel gaan ophalen.
Spullen bij de caravan van schoonpa en ma weggehaald en snel door naar huis, want we verwachtten iemand om 10.00 uur. Snel nog even het een en ander aan kant gemaakt en toen kwam de dame in kwestie.
Aaaaargh bleek zo´n Amway verkoopster te zijn. Na het verhaal een goed half uur aangehoord te hebben, heb ik de boel afgekapt. Wij hebben helemaal geen zin om tijd in zo´n multi level marketing concept te steken. Hebben het zo al druk genoeg en gewoon geen zin om de benodigde tijd daarvoor vrij te maken.
Paul is nu ook weer langs een klant met een problematische telefoonverbinding (gekomen na de de-installatie van ADSL en het daarna weer aansluiten door de telekom). En met z´n zieke kop moet hij gewoon straks weer z´n bedje in.

Ik ga vanmiddag nog even langs de camping om daar sleutels af te geven, want de caravan die ik op m´n logje heb staan is inmiddels verkocht. Kon ook niet anders natuurlijk, nette caravan, goede tent en vrijwel weggegeven.
Christoph ziet me alweer komen, haha. Hij zei vorige keer al tegen me dat ik elke dag op de camping rondloop. Ik natuurlijk tegenspreken, maar ik vrees dat hij gelijk heeft, hihi.

Zo maar eens wat lekkers te eten in mekaar toveren.
Daar heb ik zin in.