In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, februari 09, 2007

Getuigschrift

Gisteravond ontzettend gezellig gehad. Een vriendin van ons kwam een avondje X-box spelen. Helaas had de 2e vriendin die zou komen teveel werk (tja, dat is horeca), het leek er eerst op dat ze om 22.00 uur al klaar zou zijn, maar ja toen kwamen er weer mensen binnen...
Was erg leuk. Paul en zij hebben samen heerlijk gespeeld terwijl ik fanatiek heb aangemoedigd (het spelen interesseert me totaal niet, maar kijken vind ik leuk) en gezorgd heb voor hapjes en drankjes.

Vanochtend nog even langs de camping geweest om een getuigschrift te vragen. Een mens weet nooit waarvoor het handig is. Ik heb een tip gekregen dat er een camping in de buurt is, die misschien wel iemand kan gebruiken.... en verder heb ik ook nog 2 andere aanbiedingen voor banen dus echt zonder werk hoef ik niet te komen.
Een mooi standaard getuigschrift gekregen, met daarin de werkzaamheden die ik verricht heb. Prachtig gekopieerd van de getuigschriftendatabank uit het Sporthotel (tja ik ben niet helemaal achtelijk, haha) en dat een heel klein beetje aangepast.
Maar zoals gezegd, een mooi getuigschrift waar ik misschien ooit nog eens iets aan heb.

Ik had al zoiets verwacht, want als ik geen mooi getuigschrift had gekregen, dan ziet mijn grote vriend daar dat als gezichtsverlies en dat kan natuurlijk niet. Hoort u hier een stukje ironie? JA! We zijn weliswaar zonder ruzie uit mekaar en ook was het in samenspraak, maar dat betekent niet dat dit vrijwillig mijn keuze zou zijn geweest.

Dan nu maar weer eens naar de kinders kijken, want die lijken wel weer ruzie te maken.