In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, februari 04, 2007

tunnel, sleetje rijden, spelletje spelen

Er is weer veel gebeurd in de laatste dagen. Hier een kort fotoverslag.

Allereerst heb ik vrijdagochtend foto´s gemaakt van de vorderingen bij de tunnelbouw.
De kant bij de camping vordert flink, wordt al een stuk voller daarzo:


Ook aan de andere kant zie je het al goed vooruit gaan:


Daarna ben ik bij de caravan van opa en oma onze slee gaan halen, want de kleuterschool kwam rodelen op de campingberg. En daar ik die ochtend toch geen dienst had, kon ik mooi foto´s maken.
De hele ploeg weer bij mekaar en Joris natuurlijk weer zo snel als hij kon bij Tante Martina:


Joris op de slee:


Er was heerlijke warme thee meegenomen door de tante´s van Kindergarten en dat laat Joris zich geen twee keer zeggen (en zoals je ziet was ook Paul nog even langs geweest):


Ook werd de hele ploeg door de familie van der Heijden van het campingrestaurant uitgenodigd voor een bekertje limonade en wat lekkers:


Zo ziet een parkeerplaats voor rodels er uit:


En nog een foto van een zeer ondeugende zoon:


´s Middags heb ik nog een uur of vier op de camping gewerkt. De kinderen wilden op de campingberg gaan skiën, dus ik wilde in het buro nog het een en ander aan werk voor computer total gaan doen. Daar ben ik amper aan toe gekomen simpelweg omdat er allemaal mensen langskwamen voor campingzaken. Supergezellig en de middag vloog dan ook om.
Om zes uur de kinderen van de piste opgepikt en samen naar de papalapub gereden waar Paul klaar was met de après ski. Het was weer een slappe middag geweest, dus vroeg naar huis.
Wij daar nog even een broodje gegeten, want aan het avondeten had ik niet meer gedacht.

Zaterdag weliswaar veel gebeurd, maar niet echt interessant. Wel mocht Paul dit keer de nachtdienst draaien, dat betekent vanaf 21.00 uur. Het was heel erg gezellig daarzo. Ontzettend leuk zitten kletsen met John en John van de camping en met Oostenrijkse vrienden. Het was binnen no-time laat en daar de williams-birnen schnaps die ik van Catharina moest drinken helemaal verkeerd viel, ben ik een uur eerder dan Paul naar huis gegaan. Mensen wat was ik daar ziek van zeg.

Vandaag ook nog wat leuke foto´s gemaakt.
Paul en de kinderen doen na het avondeten eigenlijk altijd nog een spelletje op de Nintendo. Het is vooral fantastisch om te zien hoe ze met z´n drieën over mekaar heen hangen om het maar te kunnen zien:


Joris heeft ook nog een hele mooie foto van Sabine gemaakt:


Tot zover het weekend. Morgen is er alweer een schooldag.