In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, januari 30, 2007

mooi weer

Op de hoeveelheid sneeuw na mogen we hier echt niet klagen. Vandaag alweer een prachtig zonnige dag.
Vanochtend nog een klein vertalinkje gedaan en vervolgens weer een stapel huishoudelijke klussen.
Nog een flinke tijd in de keuken doorgebracht, want we gingen vandaag weer eens eritrees eten en dat kost toch zo´n anderhalf uur bereidingstijd alles bij mekaar.
Was wel weer ontzettend lekker en vanavond hebben we nog van het restje kunnen snoepen.

Vanmiddag weer met de kinderen naar de camping gegaan, zodat ze nog even lekker konden sleeën. Die hebben zich op de campingberg uitstekend vermaakt en later ook nog gespeeld met een jongetje uit Joris zijn klas.
Die was er met de rest van z´n familie en daar werden we door uitgenodigd om een warme chocolademelk te komen drinken in het restaurant. Echt superlief en ook gezellig moet ik zeggen.
We hebben al afgesproken dat we mekaar morgenmiddag weer zien, want dan gaat het liftje bij de camping weer open dus dan kan er weer geskied worden. Sabine heeft al geroepen dat zij morgen weer wil gaan snowboarden. Ik hoop wel dat haar huiswerk dan sneller af is dan vandaag, want het was weer huilen met de pet op. Ruim een uur gedaan over een werkje van hooguit een kwartier, tja zo kom je natuurlijk nooit ergens aan toe.

Bij Paul ging het ook weer lekker. Paar klantjes gehad vanochtend en vanmiddag met draaien ook redelijk wat volk. We mogen weer niet klagen en dat doen we dus ook niet :)