In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, januari 19, 2007

Overwinning voor mij

Gisteren had ik geen beste dag. Hele dag moe (tja dat krijg je na 3 nachten bijna niet slapen) en m´n hormonen springen weer rond waardoor ik nogal verdrietig was.
Wel nog even naar de camping geweest om foto´s van de tunnel te maken. Het dichtgooien gaat op dit moment echt supersnel. De foto´s heb ik nog niet bekeken en de camera ligt nog boven en heb even geen zin om deze te gaan halen. De foto´s hebben jullie dus nog tegoed van me.

Paul moest gistermiddag invallen voor een andere DJ dus ik ben thuisgebleven. Eerste deel van de middag niets loos. Ik was gaan slapen, Joris was een computerspelletje aan het doen en Sabine was naar kookles. Toen Sabine thuiskwam, ben ik bij haar gaan zitten om samen het huiswerk te doen. Dit betekent dat ik zeg wat ze op moet schrijven, in plaats van dat ze zelf in het boek kijkt en overschrijft. Daardoor gaat het een stukje sneller, want dan droomt ze niet zoveel.
Ook nog een serieuze sms-wisseling gehad. Vriendlief wilde m´n mening en die krijgt hij dan ook en dat is nog wel eens moeilijk. Je krijgt in die korte berichtjes altijd slecht geschreven wat je precies vindt, maar bellen doen we dan ook niet. We zijn een beetje raar, ik weet het.

Paul was vroeg terug van het draaien, er was niets te doen dus hij had nog even broodjes gehaald voor het avondeten. Was wel fijn, want ik was er niet aan toegekomen omdat ik nog steeds met Sabine huiswerk aan het maken was en daardoor niet had opgelet hoe laat het ondertussen geworden was.
Paul zou eigenlijk naar de fotoclub gaan ´s avonds, maar hij wilde liever bij mij blijven vanwege mijn niet zo´n beste humeur. Wat heb ik toch een fantastische kerel!
´s Avonds zijn we samen nog naar de Papalapub gegaan, want daar trad een goede zangeres op en die wilde ik eigenlijk wel graag zien.
Na de eerste sessie zijn we naar huis gegaan, want Paul werd niet lekker. Ik had ook al ruim een uur een flink dronken Brixner om m´n nek hangen en die had ik ondertussen ook wel een beetje gezien. Hij was wel lief hoor, maar werd een beetje bezitterig en daar hou ik dan weer niet zo van. Wat wel grappig was, was dat hij over degene met wie ik zat te praten, zei dat ze een kaaskop is. En toen ik zei dat ik dat dan ook ben omdat wij ook uit nederland komen was het: neeee, jullie zijn Brixner! Dat vind ik dan wel weer leuk.

Vannacht weer bijna niet geslapen, maar het beetje dat ik heb geslapen wel fijn gedroomd dus niet rot wakker geworden. Weliswaar vuilniszakken onder m´n ogen tot m´n tenen, maar dat nemen we dan maar voor lief.
De kinderen waren vanochtend weer niet vooruit te branden, maar we waren gelukkig nog op tijd op school.
En in de Kindergarten gebeurde er iets wat voor mij een soort van overwinning is. Voor mij waanzinnig belangrijk. Ik ben namelijk _zonder_ Paul gevraagd om mee uit te gaan komende dinsdag. Als je bedenkt dat uitnodigingen eigenlijk altijd via Paul komen, dan kun je je misschien voorstellen dat dit voor mij heel veel betekent.
Dus als het even kan, ben ik met Nieding Kati aanstaande dinsdag in de Papala te vinden bij de Styroler!