In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, mei 08, 2007

Aan alles komt een eind

En zo ook aan het werken voor Campingwelt Brixen GesmbH. Vanochtend ben ik langs gegaan om Christoph nog iets terug te geven en hem te vertellen dat we de lopende zaken nog afmaken, maar dat we verder niet meer voor hem willen werken.
Voor alle partijen beter dachten wij.

Verder helaas nog niet de beloofde foto van mijn nieuwe bril. Niet omdat ik die nog niet heb (integendeel staat nu op mijn neus) maar omdat ik vond dat de foto´s die de kinderen gisteravond van mij hebben gemaakt niet goed genoeg waren. Er stond zo´n raar mens op :)
Misschien vandaag nog even buiten kijken (als het droog is tenminste) of de lichtval dan zo is dat ik niet zo van mezelf schrik.

Vanochtend ook al langs een klant van Paul moeten gaan voor de virusscanner. Die vraagt ineens om een licentienummer terwijl we die nooit hebben gehad. Ga daar vanavond nog een keer voorbij om het hele zwikkie opnieuw te installeren, het lijkt wel alsof ze per ongeluk de business versie hebben opgespeeld in plaats van de privé versie. Heel raar, maar goed, vanavond even rechtzetten die hap.

Verder moet ik nog gaan bedenken wat we vandaag gaan eten. Misschien dat ik maar iets van pasta maak, altijd lekker en makkelijk.


En om even op 2 vragen terug te komen die ik heb gekregen:
1. Het internet op de camping blijft gewoon. Dat is een apart bedrijfje daar hebben we verder geen problemen mee.
2. Bezorgde anonieme lezer, maak je over ons geen zorgen. Het gaat ons ontzettend goed hier. De camping was inderdaad 1 van de redenen dat we hier naartoe gekomen zijn. Voornamelijk omdat we ons er altijd zo goed hebben gevoeld en dat doen we nog steeds. Het is gewoon heel jammer dat campingchef en ik zulke botsende karakters hebben (en allebei ongelooflijk opvliegend zijn) dat het steeds mis loopt. Maar wij zijn alles behalve afhankelijk van de opdrachten die we via de camping krijgen.

2 Comments:

At 08 mei, 2007 14:09, Anonymous Anoniem zei....

Ik dacht juist dat jullie mede dankzij de camping naar Brixen verhuisd waren? of heb ik dat verkeerd? Redden jullie het financieel dan wel???

Een bezorgd iemand

 
At 08 mei, 2007 20:32, Anonymous Anoniem zei....

Gelukkig maar!!

En ik ken de mentaliteit van sommige welvarende oostenrijkers en ja die zijn ook ernstig eigenwijs ;-)

Groetjes

 

Een reactie posten

<< Home