In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juni 26, 2007

Paul zijn verjaardag

Gisteren was het dan zover, Paul net zo oud als die ouwe vrouw van ´m.
´s Ochtends natuurlijk een chococroissantje en een beker melk op bed. Als kado een echte picknickrugzak. Mooi gevoerd zodat je eten koel blijft en met borden, glazen en bestek. De volgende keer dat we gaan wandelen wordt het luxe eten :)
´s Middags heb ik samen met de kinderen gezorgd voor een mooie taart voor papa Paul. Niet met dat zoete suikerspul, daar hadden we geen zin in. Gewoon simpel cake, ingesmeerd met slagroom en versierd met lekker veel fruit.


´s Avonds waren we bij Ruud en Meity uitgenodigd om bij hun op de camping te komen eten. Vooraf meloen met ham, dan een flinke bak macaroni en als toetje voor de liefhebbers een ijsje. Daarna nog een stukje taart (die hadden we mooi bewaard voor ´s avonds) en toen was het alweer bijna 8 uur en tijd voor de kinderen om te gaan slapen.
Paul en ik hebben nog lekker buiten zitten kletsen tot het te fris werd.

Vandaag heeft Paul de kinderen eerst naar school gebracht en is vervolgens meteen naar z´n klanten doorgegaan. Ik heb wat vertaalwerk gedaan, veel wassen gedraaid en een lijst gemaakt met websites uit de buurt die misschien nog wel eens vertaalklanten kunnen worden. Morgenochtend gaan we daarover praten met een klant van Paul (die van de reclameborden), misschien dat die een mooie tekst voor me in mekaar kan draaien. Ik ben geen reclame mens en heb daar de vaardigheden gewoon niet voor. Dus laten we lekker door iemand anders doen. Eind van de week hoop ik voor alle potentiële klanten een op maat gemaakte brief in mekaar te hebben zodat ik daar het een en ander van kan gaan versturen. Alhoewel ik wel even moet kijken of ik dat wel voor onze vakantie ga doen, want dan zijn we natuurlijk ff niet bereikbaar. Maar goed, dan ligt het in ieder geval klaar.

Vanavond nog even langs Tresor geweest om onze bbq nog even door te spreken. We komen uiteindelijk inclusief onszelf uit op een mannetje of 40 dus makkelijk te behappen. Met een beetje geluk komen de meesten, dus dan wordt het wel gezellig.
Nu nog op een rijtje zien te krijgen wat ik allemaal in mijn brief aan de potentiële cliëntèle wil hebben en daarna naar bed naar bed zei duimelot...