In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, juni 11, 2007

en weer een hele dag verder...

Opstaan blijft toch niet mijn hobby en die van de kinderen ook niet, dus het was weer gezellig vanochtend :)
Kids naar school gebracht, email gechecked en toen aan de slag voor de taart.
Als eerste heb ik de bodemplaat nog veranderd. Had op de foto´s tot mijn schrik gezien dat het deel voor het huis geen asfalt is, maar tegels, dus dat heb ik opnieuw moeten doen en het asfalt heb ik nu met zo´n klein verfrollertje gedaan. Ziet er naar mijn mening een stuk beter uit:


Vervolgens ben ik gaan uitmeten en uitsnijden. Lijkt een eitje, maar is een hoop werk kan ik je vertellen:


Voorkant, achterkant, zijkanten, dak, balkons. Allemaal superveel werk.
Het uitsnijden van de raampjes kost een hoop tijd, vooral omdat ze er dus niet uit moeten, maar alleen ingesneden moeten worden. Dus zorgen dat het suikerwerk niet kapot gaat. Wel erg leuk om te doen trouwens.


Om half tien vond ik het welletjes. Ik heb weliswaar een aantal keer pauze gehouden om te koken en even de spieren los te gooien, maar voor de rest alleen maar zitten werken en daarvan worden vooral je ogen op het eind nogal moe.
Straks fijn slapen en dan morgen weer lekker verder!

Had ik al verteld dat ik Paul vandaag vrijwel alleen aan tafel ontmoet heb? Die is alweer de hele dag onderweg naar klanten. Om half acht vanavond begon z´n laatste afspraak en daarvan is hij nu (22.00 uur) nog steeds niet terug...