In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, augustus 21, 2007

Klavertje vier

Nu was ik helemaal vergeten om te vertellen dat Sabine zaterdag bij onze vrienden een klaver 4 had gevonden! Dus voorlopig heeft ze bakken geluk!

Verder niet veel bijzonders gebeurt. Paul heeft gisteren gewoon de hele dag bij klanten doorgebracht, kinderen hebben superlief gespeeld en ik had een hele slechte dag. Gelukkig ging het beter nadat ik een pilletje had genomen (ben zo blij met mijn dokter die me zoiets op voorraad geeft). Gisteravond heeft Paul lekker een film gekeken terwijl ik de strijk heb weggewerkt. Lekker muziek aan, ik was helemaal in de stemming voor Muse en later ook nog U2, Big Country en Simple Minds.

Vandaag begon erg grijs, ben nog even naar de camping gelopen om de aardappels bij vrienden uit de tent te halen (niet gelukt, hadden de sleutel toch niet blijkbaar) en daar nog even gezellig met wat mensen gepraat.
Paul is ondertussen bij vriendje Robert een apparaat aan het testen wat bij vriendje reithä ingezet moet gaan worden (snap je het nog?), ik heb weer wat vertaald en zo langzamerhand komt ook het zonnetje naar buiten.
Als het weer mooi blijft, loop ik ook nog even langs de camping om wat foto´s te maken van de werkzaamheden.

1 Comments:

At 21 augustus, 2007 21:23, Blogger Bosman zei....

Hallo,

Geinspireerd door TV-programmas als Ik vertrek en Het Roer Om, ben ik als 'geimigreerde' Nederlander begonnen met nederlandstalige Blogs bijelkaar te zetten (meer dan 200 al!) op een onlangs gecreeerde website http://expat-blogging.blogspot.com

Jouw website heb ik via Ineke van http://www.famsillevisinoostenrijk.web-log.nl
doorgestuurd gekregen en er ook bijgezet. Kijk maar eens wat je er van vindt.

Ideeen/Tips zijn meer dan welkom en ook links naar andere Nederlandstalige Bloggers in het buitenland zet ik er graag bij.

Met vriendelijke groet.
Paul
plbosman@gmail.com

 

Een reactie posten

<< Home