In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juli 10, 2007

Lang leve Andi

Vandaag een rustige dag gehad. Niet veel computerwerk enkel het een en ander in het huishouden gedaan. Paul moest weer bij verschillende klanten langs en de kinders hebben gewoon lief gespeeld.

Aan het eind van de middag kreeg ik nog een sms-je van Hanna met de beste wensen voor de vakantie, dus daar zijn we toen nog maar even langs gegaan. Lekker een brettljause gegeten en heel gezellig zitten kletsen met bekenden van ons. Wat dat betreft voelen we ons hier zo ontzettend thuis, gewoon even ergens heen en bijna altijd wel iemand tegenkomen die je kent.

Weer naar huis, waar Paul en de kinderen nog het spel Worms (ken je die nog?) hebben gespeeld en ik nog even een spelletje op de Wii heb gedaan.
Beetje lopen lummelen en toen moesten we bij vriend Andi langs. Problemen met z´n externe harde schijf. En omdat hij vandaag jarig is.....ben ik gezellig meegegaan. Vond hij een hartstikke leuke verrassing en na het aankijken van de ellende (waarschijnlijk een erg overleden harde schijf) nog even 1 drankje wezen halen om z´n verjaardag te vieren. Tja hij heeft morgen examen en wij moeten toch ook gewoon aan de slag dus dan gaan we niet uitgebreid vieren.
Nu nog heel even beneden en dan is het ook bedtijd voor ons.

1 Comments:

At 11 juli, 2007 10:10, Anonymous Anoniem zei....

Heel veel plezier op jullie 'vakantie' in Nederland. Ben benieuwd hoe het voelt weer in NL te zijn! Zal wel stil zijn op je blog of hou je het in NL ook bij? (Stille hint...)
Groetjes uit een fris Bad Mitterndorf (met wéér verse sneeuw op de berg...)
Vic, Anneke en Gaby

 

Een reactie posten

<< Home