In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, augustus 24, 2007

Pension Mama

Gisteren was weer een vruchtbare dag.
Paul weer de hele dag bij klanten aan de slag, de kinderen hebben heerlijk gespeeld en ik heb lekker gelezen en in huis gerommeld.
Tussen de middag pannekoeken gebakken, want de melk moest op en dan is dat natuurlijk een prima verwerking daarvoor.

´s Middags is Sabine met haar nieuwe vriendin gaan zwemmen, Paul is met Joris naar een klant gegaan en later ook naar het zwembad. Niet heel lang, want het was weer aan het betrekken.

´s Avonds zijn Paul en ik naar de plaatselijk toneelvoorstelling gegaan.
Pension Mama heet het stuk en we hebben zitten gieren van het lachen. Enig begrip van het tirools is wel handig (ik verstond weer niet alles maar toch wel zo´n 90%), maar met een goede kennis van het duits kom je ook een heel eind. Als ze wat zachter praten, wat mompelen of heel snel gaan dan kan ik het niet altijd volgen maar echt uitmaken doet het niet, de strekking begrijp je toch wel.
Het was echt mega volle bak, het is dat we al kaartjes hadden, anders hadden we niet eens meer naar binnen gekund en dan waren we er toch al om 5 over 8 terwijl het stuk pas om half negen zou beginnen. Nadeel daarvan was dat het loeiheet was, maar goed, dat heb je met zo´n bomvolle aula.
Heel grappig was ook dat we toevallig naast onze vrienden kwamen te zitten waar we afgelopen weekend waren wezen bbq-en.

Het was echt een heerlijk avondje uit moet ik zeggen. We zijn naderhand niet meegegaan om nog wat te drinken, per slot van rekening moest er vandaag toch ook weer gewoon gewerkt worden en onze oppas wilde ook wel op tijd naar huis.

Vandaag ook weer een druk programma.
Vanmiddag naar het tuinfeestje dat onze buurman heeft georganiseerd (vanaf 14.00 uur dus dat wordt vrees ik wel tot een uur of 4, misschien 5) en om half zeven staat de afspraak met Chris en Anita van Papalapub om met het hele team en aanhang een gezellig avondje uit te gaan.
Het is hier echt nooit saai!