In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, augustus 22, 2007

Poetsvrouw

We zijn gisteren weliswaar naar de camping geweest, maar zonder fototoestel. Gezellig even op bezoek bij Addy, Andrea en Thomas van het restaurant. Echt superlieve mensen. Natuurlijk mochten we niet betalen voor ons eten en drinken (ik heb al gezegd dat we dat volgende keer echt wel doen, waarop er gezegd werd: dat zien we dan wel weer....) en we hebben supergezellig zitten kletsen.

Ook kwamen de ouders van Paul weer deze kant op, dus die zijn ´s avonds ook nog even bij ons langs geweest. Gezellig dag weer, wel heel erg druk voor Paul trouwens.

Vandaag nog veel drukker voor Paul, maar door het uitvallen van een afspraak konden we ´s middags nog wel even naar het zwembad, want het weer is weer zalig. De kinderen waren daar al met oma en Sabine had weer 2 vriendinnen opgeduikeld. Daar heeft ze morgen ook een afspraak mee om te gaan zwemmen.
Paul zit nu alweer de hele avond bij goede klant Manfred. Tja bedrijf dus belangrijk en daar wordt tijd voor gemaakt.

Zelf werd ik vanochtend opgebeld door het tourismusverband voor een spoedopdracht. Ongeveer 2 minuten na het telefoontje kreeg ik de spullen binnen en een half uur later ging het zaakje weer hun kant op. Tja, niet heel veel, maar wel belangrijk voor de winterbrochure. Vind ik echt heel erg leuk om te doen.
Verder heel veel opruim- en poetswerk gedaan, kan niet zeggen dat ik daar blij van werd (in tegendeel, werd er erg depri van), maar er is nu tenminste weer een beetje van de puinhoop weg. Morgen weer het een en ander doen.
Ik wil een poetsvrouw!!!

1 Comments:

At 22 augustus, 2007 22:45, Anonymous Anoniem zei....

Hee petra ik zat ineens te denken, omdat jij je iedere niet lekker voelt etc etc...

zou die 'nieuwe' Mirena hormoonspiraal iets voor jou zijn??

kijk eens bij de informatie op hun site: www.mirena.nl

je weet maar nooit....

gr. Jolanda (uit Rotterdam)

 

Een reactie posten

<< Home