In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, december 11, 2008

Nooit gedacht, maar....

... we gaan het weer proberen.

Afgelopen vrijdagavond kreeg ik de vraag van Christoph en Christine of ik misschien weer op de camping zou willen komen helpen.
Ik heb niet meteen antwoord gegeven, was te overvallen door de vraag.
Na het uitvoerig met Paul te hebben doorgesproken, ben ik vanochtend eerst nog met Christine en Christoph wezen praten. Welke periode, welke voorwaarden, natuurlijk het salaris (grijns) en niet te vergeten het karakter van twee van de hoofdpersonen.

Ik was duidelijk niet de enige die een beetje nerveus was hierover, Christoph roept wel dat we dan allebei maar een beetje rustiger moeten zijn, maar kijkt me intussen niet aan.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het echt heel erg leuk vind om weer te gaan doen en ik vind het ook heel lief dat ze me gevraagd hebben. Vind het vooral heel erg leuk om weer voor alle lieve en leuke campinggasten te mogen werken, ik heb iedereen erg gemist.
Voorlopig wordt het de kerstperiode en dan zo nu en dan als het druk is. Zoals het was, gaat het gelukkig niet meer worden, dan ga ik me weer te intensief met het geheel bezighouden en gaat het geheid weer mis.

In het kort: als alles gaat zoals we vanochtend hebben besproken, ben ik vanaf vrijdag 19 december 2008 weer als hulp op de camping aanwezig!