In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, februari 18, 2009

Sneeuw en niet te zuinig!

Mensen mensen, wat een hoeveelheid sneeuw is hier gisteren naar beneden gekomen zeg.
Ik mocht weer een campingdienst draaien en heb bij het buro een keer of vijf sneeuw weggeschoven zodat de mensen naar binnen konden komen zonder tot over hun enkels in de sneeuw weg te zakken.
Verder bij de vuilnisbakken ook nog twee keer bergen sneeuw eraf geveegd en tot over m´n heupen in de sneeuw gestaan (en er dus ook doorheen moeten waden) om stroom- en gasstanden op te nemen.

Gevolg is natuurlijk weer wel dat we vandaag een heel erg mooie witte wereld hebben. Strakblauwe lucht, zonnetje, wat wil een mens nog meer op z´n wintersportvakantie!

Joris wist niet hoe snel hij z´n huiswerk moest maken zodat hij buiten kon gaan spelen. Helaas was geen van de vrienden die hij belde om samen te gaan spelen thuis, maar dat mag de pret niet drukken, nu staat hij in z´n eentje bij ons in de tuin hele grote sneeuwballen te rollen, is op de sneeuwberg aan het klimmen die de sneeuwschuiver gemaakt heeft en springt daar ook weer vanaf. Nu maar hopen voor Sabine dat zij niet teveel huiswerk heeft, dan kan ze ook nog even lekker buiten spelen. Het is vandaag weer een lange dag voor haar, Paul heeft haar om 7 uur naar school gebracht en ik verwacht haar zo tegen vier uur/half vijf (ligt aan de bus die ze heeft) weer thuis.

Ik heb vandaag vriendje Andi maar weer eens gebeld om een afspraak te maken. We hebben elkaar al zo vreselijk lang niet meer gezien, maar morgenavond gaan we samen eens lekker bijpraten!

1 Comments:

At 18 februari, 2009 21:43, Anonymous Anoniem zei....

Leuk he.. eindelijk weer eens écht sneeuw, het ging hier ook te keer niet te krap zeg, 80 cm in een dag.. je kan het ook overdrijven he hihi, maar ik vind het heerlijk, sneeuwruimen of niet, eindelijk! Enne... noem jij dat bijpraten... ik noem het saufen.. saufen saufen bis ma lustig san...Vü Spaß en hoor morgen wel hoe het met je Schedelweh is hihi...
Anneke... helemaal klaar voor Fasching!

 

Een reactie posten

<< Home