In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, augustus 19, 2009

Heet!

Tjonge jonge wat is het warm! Officieel doen we hier iets van 27 graden in de schaduw, dus in de zon vind ik het niet om uit te houden. Weet ik ook meteen weer waarom ik de enige op het rijtje ben die het zuid-terras nou niet echt zo belangrijk vind :)
´s Avonds na achten geniet ik er wel van hoor, dan staat er geen zon meer op en is de hitte zo langzamerhand weggedreven dus dan is het er heerlijk vertoeven.
Door het prachtige weer is ook de sterrenhemel weer heel mooi te zien, dus extra romantisch is het ook nog.

Het mooie van het feit dat de kinderen er niet zijn, is dat het huis zo netjes opgeruimd blijft. Paul maakt de meeste rommel toch in z´n werkhok en dat mag hij zelf opruimen, de rest is vrij snel opgeruimd. Dus heerlijk tijd om flink veel te lezen.
Paul is gisteravond met vriend Maarten van de camping en zoon Mark lekker gaan boogschieten, terwijl ik mij prima heb vermaakt met een boekje en een glaasje drinken.

Voor de rest gebeurt er niet veel bijzonders, de werkzaamheden in het huis blijven op dit moment een beetje liggen vanwege geen zin en de hoeveelheid klanten van Paul die geholpen moeten worden zijn er ook niet veel. Dat heb je als iedereen op vakantie is.

Daarom en omdat Paul er flink doorheen zit, hebben wij ook besloten dat we met z´n tweetjes de zaak de zaak laten en een paar dagen extra vakantie pakken. Vanaf begin september gaat er weer het een en ander lopen dus dan moeten we gewoon weer thuis zijn en ons bezoek aan NL is weliswaar leuk, maar vol met "verplichte" bezoeken aan mensen die het leuk vinden om ons ook eens te zien en dat zien wij nu eenmaal niet als vakantie.

We zien wel wat we doen, misschien balconia zoals ze het hier zo mooi noemen, daguitstapjes of een paar daagjes weg. Echt bereikbaar zullen we niet zijn en ik heb zo het vermoeden dat er ook van het bloggen niet veel zal komen. Bij voorbaat dan maar tot begin september! (dan valt het tenminste mee als ik wel wat schrijf en krijg ik geen bezorgde mailtjes of er misschien wat mis is....)