In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, mei 03, 2013

Optreden en taartjes

Om te vieren dat Sabine vandaag haar eerste optreden als gitariste op school heeft gehad en dat ook nog best goed ging (volgens haar, er mochten alleen maar scholieren bij zijn, dus wij mochten het niet zien :(  ) moest er natuurlijk wat gevierd worden.

Daar ik toch nog wat taartdecoratie wilde oefenen, kwam dat goed uit!

Dit is het resultaat van vandaag:

een keer de zwarte angry bird, erg leuk om te maken..

en een fantasie taartje, lekker vrolijk..

beide taartjes zijn gevuld met vanilleslagroom met daar doorheen in kleine stukjes gesneden speed (twix)...

Zoals je op de foto al kunt zien, hebben we het tweede taartje al lekker opgegeten. De angry bird is morgen aan de beurt.

3 Comments:

At 16 mei, 2013 14:21, Anonymous Anoniem zei....

Dat ziet er lekker uit. En wil er wat in de groente tuin groeien of heeft het plaatselijk wild deze gezonde voederbak ook ontdekt?
Groet peter

 
At 24 mei, 2013 12:14, Anonymous Anoniem zei....

Ziet er goed uit bij jullie, zag op de webcam dat de voorbereidingen voor de winter al begonnen zijn ;-) Is ook nog maar vijf weken en dan hebben we de langste dag en gaan we weer richting de winter.

Groet uit een koud IJsselstein

Peter

 
At 02 juni, 2013 11:26, Anonymous Anoniem zei....

Hoi Petra, houden jullie nog droge voeten daar? Van de berichten die wij zien wordt je niet echt vrolijk. Hier schijnt gelukkig vandaag de zon.

gr Peter

 

Een reactie posten

<< Home