In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, augustus 25, 2013

Vakantie NL 2013, dag 5

Een heerlijke rustdag vandaag. Naar Den Ham geweest, waar we wat boodschapjes hebben gedaan en waar we voor Sabine een steunverbandje hebben gekocht. Die kreeg toch weer last van haar pols (peesschedeontsteking) en was haar steunverband thuis vergeten.

Voor de rest lekker ge-(kruiswoord)puzzeld, gelezen, en gespeeld.
Om vijf uur eten gaan maken, want om zes uur mochten we aan de overkant van het park voor 5 euro een rondje op de golfbaan spelen. Een 9 holes golfbaan op een zo klein mogelijk terrein :) Daar we nog nooit golf hadden gespeeld, natuurlijk heel erg leuk en nog best wel moeilijk. Vooral de club waarmee je moest afslaan, vond ik een onding. Er zit een kromme hoek in en het ding weegt niks. Daardoor schoot ik natuurlijk continu scheef :)

Anderhalf uur later was de tijd om en hebben we de vlaggen opgehaald en de sticks en ballen weer netjes terug in het hokje waar ze uitkwamen gezet. De baas daar was helemaal verbaasd dat we dat deden. We waren maar met 6 mensen geweest, dus de goeie man had nou niet echt iets verdiend aan ons, vooral omdat de bar ook niet open was. De twee andere spelers waren heel snel verdwenen en wij waren dus de laatste op de baan.
Nog even leuk met de man staan praten. Hij werkt vooral met bedrijfsgroepen en had onder andere ook de mogelijkheid om boog te schieten. Tja, dat is natuurlijk koren op de molen van Paul en niet veel later schreef hij dan ook wat websites op van de boogsportverenigingen bij ons, zodat de man zich verder kon verdiepen in het boogschieten met 3-D dieren. Bij ons in de regio loopt dat ontzettend goed en hij had er al eens eerder naar gekeken.
Hij was helemaal enthousiast :)

Thuis weer wat gelezen, tv-gekeken, spelletje gedaan en toen naar bed.