In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, maart 14, 2005

Lente!

Tjonge jonge, het wordt nu weer echt lente. Vandaag weer sinds tijden de hele dag de buitendeur open gehad zonder dat er meteen van die regendruppels naar binnen kwamen vallen. Mensen wat een lekker weer was het toch. De krokussen staan alweer mooi te bloeien en de rest van de voorjaarsbloeiers doet ook z´n best om weer mooi te gaan staan wezen.

In Oostenrijk ligt nog steeds veel sneeuw, maar ook daar komt de lente er langzaam aan door. ´s Middags is de sneeuw al aardig papperig hoorden we en de temperaturen stijgen ook daar langzaam maar zeker.
Het is maar goed dat Paul komend weekend al gaat om nog 1x te skiën, want als het zo doorgaat is het over een week of 2 niet meer fijn op de sneeuw.

Ik ben heel benieuwd hoe ik het volgend jaar om deze tijd van het jaar ervaar. Ik vermoed dat we de winter dan langzaam maar zeker toch een klein beetje zat gaan zijn :-D