In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, maart 22, 2005

blogger in de problemen

Tjonge jonge, vandaag kon ik dan eindelijk mijn blog van gisteren posten. Het heeft me veel gemopper gekost, maar het is gelukt.
Het blijkt dat ze bij blogger een flink probleem hebben met de capaciteit. Er zijn zo ontzettend veel mensen die gebruik van deze gratis dienst maken, dat hun servers continu meer dan vol zitten.

Voor mij is dat extra zuur, omdat wij de site verder zelf hosten. Ik gebruik alleen hun programma om m'n blogjes aan te maken. Maar goed, er wordt deze week hard door de mensen daar gewerkt, maar nu begrijp ik tenminste ook wat er aan de hand is, want eind vorige week kreeg ik ook al geen verbinding met ze.

Verder is Paul vannacht weer thuisgekomen. Weer erg gezellig moet ik zeggen.
Ik vind het helemaal niet erg om alleen met de kinderen thuis te zijn, maar met z'n allen vind ik het gewoon toch leuker.
M'n haar vindt hij 'te donker'. Laat ik dat vermoeden toch al gehad hebben :-) Ik vind dat zelf namelijk ook.
De ouders van Sabine's beste vriendin vinden juist dat het me best staat. Ach ja, verschillende mensen, verschillende smaken.
Ik ben in ieder geval erg blij dat ik dat grijze haar nu niet meer zie.

Ik zie dat het ondertussen alweer bijna tijd is om Joris van de peuterspeelzaal op te halen, dus dit is dan ook meteen het einde van deze blog.

Tot morgen!

1 Comments:

At 23 maart, 2005 11:43, Anonymous Anoniem zei....

test

 

Een reactie posten

<< Home