In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, mei 31, 2005

En de keus is gevallen op:

De zak omkeren en uitzoeken. Helaas kon ik het meeste toch al meteen weggooien, vanwege stuk of nogal incompleet, maar het idee is goed natuurlijk.
Ik heb Joris ook al kunnen verblijden met een politiemotor en een auto'tje, nog wat knikkers en potloden en voor Sabine vond ik ook nog een ketting en 2 armbandjes (misschien doet ze er ooit nog eens iets mee). Dus een goed geweten en dan ook nog wat 'nieuwe' speeltjes voor de kinderen. Toch wel lonend dus om een dik half uur uit te zitten zoeken.

Verder werd mij gevraagd wat een blog eigenlijk is. Eigenlijk heel simpel, maar je moet het even weten. Een Blog is een afkorting van een Web Log. Een log kun je terugvoeren naar logboek, een soort dagboek eigenlijk maar dan vooral bekend uit de scheepvaart.
Dus een weblog is een soort dagboek op het world wide web.
Eigenlijk maf dat je er vanuit gaat dat iedereen wel weet wat zoiets betekent, maar ik ben bang dat iedere beroepsgroep dat wel heeft. Bij het gemeentehuis staan ze je ook vaak met soepogen aan te kijken als je zegt dat je geen idee hebt hoe het een en ander werkt. Ook logisch want zij werken er elke dag mee natuurlijk en nu betrap ik mezelf dus op eenzelfde fout, grin.