In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juli 05, 2005

E 106 en andere formulieren

Vandaag even bezig geweest met het regelen van het een en ander aan formulieren.
Bij het gemeentehuis voor Paul een internationaal uittreksel uit het geboorteregister gehaald en bij de verzekeringsmaatschappij een E 106 formulier aangevraagd. Alles geen probleem en volgens de mevrouw van de verzekeringsmaatschappij is het allemaal prima in orde zo en komt het helemaal goed. Geen kosten of wat dan ook voor dat formulier.

De brieven voor de gemeentes Den Haag en Hoorn liggen ook klaar met het verzoek om internationale uittreksel uit geboorteregister en huwelijksregister. Op internet staat te lezen dat we rekening moeten houden met een verwerkingstijd van 2 weken, maar dan hebben we de papiertjes ook binnen.

Nu het vandaag weer mooi weer is, heb ik maar even snel het gras gemaaid, dan ziet dat er ook weer fatsoenlijk uit voor de medewerksters bbq van de speelotheek a.s. vrijdag. Nu moet ik alleen nog een lijstje maken met benodigde ingrediënten.
Voor de saté heb ik alles al in huis, dat is geen probleem. Nu nog even wat andere zaken bedenken en aanschaffen en we kunnen vrijdag gezellig eten.