In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, juli 17, 2005

leeg huis

Vandaag kan ik maar niet wakker worden. Gisteravond ben ik al vroeg m'n bed ingedoken en vanochtend pas om half tien m'n bed uitgekomen. Het wilde echt niet lukken om er uit te stappen.
Vanmiddag krijgen we nog wat mensen op visite voor Sabine's verjaardag, want op haar verjaardag zelf konden ze natuurlijk niet komen in verband met het kinderfeestje.

Wat ik gisteren nog vergeten was te vertellen, is dat we onze eethoek verkocht hebben. Onze tafel, keukenbank en 2 stoelen zijn meegegaan met een jonge vrouw die er erg blij mee was. Wij hebben er nog 2 tientjes aan overgehouden en natuurlijk het goede gevoel dat we deze (nog goede) spullen niet met het grofvuil mee hebben hoeven geven (bij de kringloop nemen ze momenteel dit soort spullen niet meer in omdat ze nog meer dan genoeg hebben staan). Maar het is nu wel heel erg LEEEEEEEEEG hoor, in de keuken. Er komt steeds meer galm in huis.

Nog maar 13 nachtjes, dan zit ik met de kinderen in de trein....

1 Comments:

At 18 juli, 2005 12:24, Blogger Petra zei....

Dank je wel Ettje, tja dichtbij is het zeker en we hebben er zin in :)

Uhh, ik zie de taart nog wel, dus geen idee wat er nu weer mis is.
De foto's van het feestje staan er nog niet op, daar ging wat mis mee dus dat moet nog gebeuren. Hopelijk vanavond.

 

Een reactie posten

<< Home