In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juli 15, 2005

Moe, maar zeer tevreden

We hebben vanmiddag het bezoek van 24 kinderen overleefd en wat was het gezellig. We hebben maar 4 keer in hoeven grijpen en dat valt ons ontzettend mee bij zo'n grote groep. Ze hebben heerlijk met elkaar gespeeld en heel redelijk doorgegeten, zodat we ongeveer 2/3 deel van het vlees kwijtgeraakt zijn. De kerstomaatjes gingen ook prima, net zoals de komkommer.
De fruitsalade had ik wat overschat, dus van de 2 grote bakken heb ik er nu nog 1 over. Nu is dat niet zo'n probleem, die krijgen wij met z'n vieren in maximaal 3 dagen weg :)

Sabine is ook erg blij met haar kadootjes en het geld dat ze heeft gekregen voor de aanschaf van een eigen snowboard, dus wat wil je nog meer.
De taart was weliswaar niet zo gelukt als ik had gehoopt, maar de kinderen waren meer dan tevreden.
Vanwege de snelheid heb ik de colorflow techniek rechtstreeks op de taart gebruikt. Het was wat lastig omdat de bovenkant van de taart niet echt egaal te noemen was, maar het zag er toch best goed uit.


Nu de kinderen allemaal weg zijn en onze eigen kinderen lekker in bed liggen, heb ik voor mezelf een glaasje wijn ingeschonken en zit nu even heerlijk bij te komen.

Zaaaaaalig. Het was een fijne dag vandaag.