In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, juli 09, 2005

bbq overleefd

Niet dat de mensen zo ongezellig waren, integendeel, het was hartstikke gezellig. Maar het weer wilde niet echt meewerken. Ik was blij dat we zowel buiten als binnen hadden klaargemaakt, want nadat we zo'n anderhalf uur buiten hadden gezeten, begonnen de sporadische druppeltjes te veranderen in een echte flinke regenbui.
Dus we zijn uiteindelijk maar naar binnen verhuisd.

Wat mij betreft een zeer geslaagde avond. We hebben lekker gegeten en ook de kinderen hebben het erg naar hun zin gehad.
Sabine was de dame van de drankjes. Ze heeft continu iedereen van drinken voorzien, zodat zij haar Winx sticker verzameling weer mooi kan uitbreiden (tja, het was een klusje), hihi.

Verder komt er vandaag iemand ons verlossen van het babybedje en de box en we gaan kijken of we hem ook nog even het wipstoeltje in de maag kunnen splitsen :D
Het leegruimen gaat nu langzaam z'n sporen achterlaten.
Het huis wordt steeds leger en dat is maar goed ook.
Komende dinsdag komt het grofvuil en dan gaat er ook weer een hele zwik mee, we hebben gisteren ook besloten om de tuinstoelen dan ook maar alvast weg te doen, want die zijn echt niets, maar dan ook niets meer waard. We durfden er geen mensen meer op te laten zitten. (en dan is het dus echt wel erg)

Vandaag ook weer rustig verder met wat verhuiszaken (we weten nog niet precies waar we zin in hebben, maar dat komt vanzelf) en dan zijn we alweer een stapje dichterbij.