In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 28, 2006

Alweer regen, bah

Vandaag regende het alweer de hele dag. Jasses, daar wordt een mens niet vrolijker van.

Wel wordt het steeds drukker op de camping. Alle mensen die moeten verkassen komen langzamerhand binnendruppelen en dat betekent veel, heel veel praten.
Vandaag ook nog een bos bloemen en een pak chocola gekregen van 1 van onze gasten die zo vreselijk blij is dat ze NIET hoeft te verkassen. Echt superlief.

Verder gaan de werkzaamheden aan de weide natuurlijk gewoon door. Vandaag waren er dus 2 graafmachines aan de gang (door de regen heb ik geen foto´s gemaakt. sorry allemaal) en de vrachtwagens reden af en aan. Wel weer erg leuk om te zien.
Christoph en ik hebben ons weer op het landmeten gestort, waarna we er beiden uitzagen als varkentjes die door de blubber hebben liggen rollen, hahaha.

Paul had het vandaag ook druk, hij moest weer bij een aantal klanten langs, dus dat is mooi.

Verder eigenlijk geen nieuws, behalve dat Joris zichzelf met z´n gestunt aan het bed een fikse bult op z´n koppie heeft bezorgd. Dat was flink jammeren. Maar met een flinke smeer boter op de bult, was het leed gelukkig weer snel geleden.