In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, april 27, 2006

Het weer werkt niet mee, snif

Vannacht was het al begonnen met regenen en het is eigenlijk de hele dag niet opgehouden. Gelukkig geen plensbuien, maar een gestage miezer en dat is niet goed.
Toen ik vanochtend op de camping kwam, was het al redelijk vochtig aan het worden op de wei en dat is niet goed voor het creëren van de nieuwe plaatsen.

Natuurlijk ook vandaag weer veel gepraat en weer mensen op de plaatsingslijst gezet. Zo langzaam maar zeker gaan we vol raken achterop. Er zullen zeker mensen teleurgesteld zijn, dat kan helaas niet anders en dat is wel naar om te weten.

Vanmiddag nog even de stand van zaken met Christoph doorgepraat. Het goede nieuws is, dat we alle medewerking hebben van het plaatselijke bouwbedrijf, dus dat we volop aan de slag kunnen.
Het slechte nieuws is, dat we droog weer nodig hebben om alles af te krijgen en voorlopig is dat niet voorspeld! Dus uiteindelijk zijn we niet zo heel blij.
Dat betekent namelijk dat we dit weekend de caravans nog niet over kunnen gaan zetten naar de nieuwe plekken. De mensen die er zijn en de caravan al willen verplaatsen, zullen naar de camperplaatsen worden gezet, maar daar wordt het natuurlijk voorlopig wel alleen een stalling. Daar is geen plaats voor zoveel caravans met voortent. Dus dat is een heel flinke tegenvaller, want we wilden dit weekend al gaan beginnen met verplaatsen. Er komen dit weekend ook al een heel aantal mensen dus die zullen we moeten gaan teleurstellen wat dat betreft.
Misschien als we met z´n allen een schietgebedje naar boven sturen dat het nog gaat lukken om halverwege komende week helemaal klaar te zijn. Nu is het 1 grote blubberzooi achter, bah.

Door het slechte weer zijn de foto´s van vandaag niet echt goed gelukt, maar ik zal er toch 2 opzetten.

Hier een plaatje van de rioolput in aanbouw die ik gister ook had genomen:


En weer een foto vanaf de kant van de loipe:


Ook zijn de stroomvoorzieningen weer vrijwel helemaal aangelegd. Weliswaar voorlopig provisorisch, maar stroom is stroom per slot van rekening.
Vanavond is nog een 2e graafmachine aangekomen, dus morgen mooi 2 van die dingen aan de slag. Hopelijk kan ik een foto maken met de 2 machine´s die samen aan het werk zijn.

Dit was uw verslaggeefster ter plaatse. Morgen meer.