In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, april 10, 2006

druk dagje

Vanochtend ging de wekker weer om kwart over zeven, want ik moest nu eenmaal om 8 uur beginnen. Paul kon lekker uitslapen......dacht hij.
Zijn telefoon begon namelijk om iets na half acht geluid te geven. Of hij om 9 uur even langs kon komen. Dus die moest ook snel z´n bed uit.
Ik ben om kwart voor acht weggegaan en Paul dus een uurtje later. De kinderen hebben zichzelf de hele ochtend hartstikke lief vermaakt. Dan zijn we echt blij dat Sabine al zo groot is, want die past in dit soort ´noodgevallen´ netjes op Joris.

Paul is het grootste deel van de ochtend bij z´n klant bezig geweest en ik heb me weer te pletter opgeruimd. Maar om iets over 12 was ik klaar met het ruimen van het hele campingterrein. Pffffffff.
Thuisgekomen had Paul een heerlijke snelle rijstmaaltijd gemaakt, die we met z´n viertjes heerlijk hebben opgesmuld. De vingers gingen er zowat bij op.
Om 1 uur moest Paul bij z´n volgende klant zijn. Om kwart voor 2 ging ik met de kinderen naar de camping, want ik moest weer gaten gaan vullen. De kinderen hebben eerst heel lief geholpen en waren ontzettend verwend door een campinggast. Ze kregen allebei een zakje met dropjes.
Zelf heb ik natuurlijk ook nog met allerlei gasten staan praten, tja dat krijg je als je zo zichtbaar bezig bent. Wel erg leuk.
Ook kwam er iets na 3-en nog een caravan aan, die ik gelukkig meteen heb kunnen helpen met een staplaats, want de mannen waren allemaal aan het werk bij het sporthotel waar de tennisbanen weer klaargemaakt worden voor het komende seizoen.

Rond half vier kwam Paul ook langs om even te kijken hoe het ging en hij heeft meteen de kinderen meegenomen. Hij moest zelf wel naar een klant om 4 uur, maar dan konden de kids weer lekker thuis spelen en wat drinken, want dat heb ik nu eenmaal niet staan op de camping.
Om kwart over vier werd het buiten toch wel koud zonder jas en had ik ook erg behoefte aan een bakkie thee. Die gemaakt en daarna de prutzooi die ik met m´n modderschoenen in het buro had gemaakt maar eens opgeruimd.
Tien voor vijf het buro maar eens open gegooid en weer wat mensen kunnen voorzien van info en gasflessen. Tegen half zes kwam Ton ook nog even langswaaien om z´n urenstaatje in te vullen (doe ik ook altijd) en even daarna kwam Christoph langs om te kijken of het allemaal goed ging.

Om 6 uur de tent weer dichtgedaan, want Paul en Joris stonden voor de deur om me op te halen.
Nog even wat frikandellen en een bakje pindasaus bij Ton en Anneke gehaald en die lekker thuis met brood opgegeten.

Na het eten nog even lekker met z´n vieren gedold en niet al te lang daarna de kinderen in bed gelegd. Nu (20.30 uur) maar eens gezegd dat ze nu echt moeten gaan slapen.
Zelf zitten we weer lekker achter de pc met flink hard Aerosmith met Get a Grip aan.

Wat is dat buiten werken toch lekker voor een mens, ik ben weer helemaal rozig.