In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, april 05, 2006

Laatste cursusdag

Tjonge, ik bedenk met net dat ik nog helemaal niet geblogd heb vandaag.

Vanochtend kon ik m´n bedje bijna niet uitkomen, ik lag nog zooooo lekker.
Helaas moest het wel, want de kinders moeten natuurlijk weer gewoon naar school.
Dus de hele zooi weer bij mekaar geveegd, gegeten en naar school gebracht.
Daarna moest ik Paul even naar een klant brengen en ben ik naar de sportschool gereden. Dat was vandaag geen suc6. Toen ik daar aankwam stonden de auto´s dubbel geparkeerd en ik kon pas op 10 minuten lopen m´n auto kwijt. Nou, daar had ik dus geen zin in, dus ik ben maar weer naar huis gereden.

Bezig geweest met de was en de strijk en toen was Paul weer thuis. Samen snel boodschappen gedaan en thuis lekker gyros gemaakt met ijsbergsla, tomaat, komkommer, knoflooksaus en turks brood. Dat vinden wij toch altijd zo´n lekker makkelijke en toch ook gezonde maaltijd.

Daarna het eten laten zakken en toen door naar Söll om Anita´s nieuwe onderkomen te bewonderen, natuurlijk dit weer met sekt te vieren, Paul heeft de computer geïnstalleerd en om kwart voor vijf weer naar huis.
Daar snel een broodje gegeten en toen moest ik alweer naar cursus en Paul naar de vergadering over tourismus in verband met de dorpsvernieuwing.
Paul heeft weer een ontzettend interessante avond gehad, weer wat ideeën kunnen aandragen en zich er vooral over verwonderd hoeveel mensen hij eigenlijk al kent.
De helft van de aanwezigen kent hem al en daar wordt hij dus ook door gegroet. Waanzinnig na nog geen jaar hier wonen.

Op cursus hadden wij eerst een uur les, daarna hebben we lekker een glaasje sekt (of sinaasappelsap) gedronken. Heb ik nog een korte speech gehouden om iedereen te bedanken voor de leuke cursus en natuurlijk vooral lerares Bea nog even in het zonnetje te zetten. Ik had een pak hagelslag voor haar meegenomen als bedankje en dat vond ze ontzettend leuk.
Ik kreeg het compliment dat ze de volgende cursus zonder mij een stuk minder leuk zal vinden, omdat ik op de een of andere manier altijd zorg voor een vrolijke noot als ik er ben. En ook dat ze een aantal zaken van mij geleerd heeft (ik ga op een heel andere manier met mensen en problemen om dan zij en dat heeft ze gemerkt en daar doet ze in de volgende cursussen haar voordeel mee) en dat vond ik toch wel heel vleiend om te horen.

Daarna de mensen die ik niet meer ga zien ten afscheid natuurlijk gezoend. En mon cherie Florent natuurlijk ook uitgebreid gezegd dat ik hem ga missen, hihi.
Zaterdag gaan we in ieder geval met 5 van de meiden (Nino, Simona, Melina, Renata en ikke) naar Kirchberg om te stappen. Nou ja, we beginnen in ieder geval in Kirchberg en daarna zien we wel waar we uitkomen, hihi. Dat kan nog wat worden.

Toen door een lichte sneeuwbui naar huis gereden. Ik was zo slim geweest om maar anderhalf glaasje sekt te drinken, zodat mijn rijkunsten niet al te zeer in gevaar zouden komen.

Nu is het twee minuten voor twaalf. Een mooie tijd om m´n blogje van vandaag af te sluiten.