In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 07, 2006

En alweer scheen de zon

De laatste schooldag voor de paasvakantie! Gelukkig, want de kinderen zijn echt hard aan vakantie toe.
En wat voor een dag! Vanochtend bij het opstaan, scheen het zonnetje alweer dat het een lieve lust was. Dus weer lekker lopend naar school. Om half acht Sabine snel weggestuurd en rond tien voor acht gingen Joris en ik die richting op.
Toen ik Joris op school had afgeleverd ben ik eerst lekker een stukje gaan lopen. Eens even kijken of de Brixener Gangl er goed bij ligt. Lekker helemaal in m´n eentje daar gelopen en genoten van het prachtige uitzicht.

Thuisgekomen snel een wasje in de machine gemikt en vervolgens gezellig met Marieke aan de msn gehangen. Daarna voor een tweede wandeling onderweg gegaan. Even een klein stukje de buchberg op en daarna weer het dorp in. Toen nog even langs de camping om m´n rugzak op te halen die daar nog stond. Ik was nog niet op de camping of er stond alweer iemand bij me met een vraag. Die heb ik dus maar even afgehandeld, ook al was ik eigenlijk niet aan het werk, tja je kunt moeilijk zeggen wegwezen ik werk nu niet. Toch weer een winterplaats verkocht, dus dat is mooi.
Daarna snel door om Joris op te halen, waarbij ik onderweg Sabine tegen het lijf liep, dus we zijn samen verder gegaan.

Paul was gaan skiën met een nederlandse kennis en ook die zagen we onderweg rijden.
Daar we volop bepakt liepen, Paul maar gevraagd om ons op te komen halen, dan konden we ook nog even langs de Billa rijden om brood en beleg te halen.

´s Middags hebben de kinderen lekker buiten gespeeld en is Paul van de ene naar de andere klant gesjeesd. Het was ineens weer erg druk, heel erg fijn.
Ik werd ook weer opgebeld of ik het weekend weer op de camping wil werken, dus ook daar weer wat extra inkomsten en natuurlijk vooral, lekker werken.

Paul moest vanavond ook nog naar een klant toe, maar dat bleek uiteindelijk maar 10 minuten te kosten, waarop we hebben besloten eindelijk weer eens langs Joost en Hiroko te gaan.
Die hebben we sinds we hier wonen eigenlijk amper gezien (nou ja, de kinders en ik waren er echt al maaaaanden niet meer geweest) dus dat was wel weer heel erg leuk. Om iets voor negenen besloten om naar huis te gaan, want we hadden twee hele moeie kinderen bij ons, die al vanaf half zeven vanochtend op waren. Die waren dus aan het eind van hun latijn en liggen nu dan ook heerlijk in hun bedjes. Daar hadden ze allebei zin in, dus dan weet je wel hoe laat het is.

Of ik morgen een blogje schrijf, weet ik nog niet. Ik ga natuurlijk ´s avonds met de meiden van de deutschkurs stappen dus ik denk dat de volgende blog pas zondag komt.
Iedereen een fijn weekend gewenst.