In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, maart 31, 2006

poetsen, bleeeegh

Sabine bleef vandaag nog lekker thuis om bij te komen van haar ziek zijn en Joris sliep zowaar uit tot half acht. Heeeerlijk.
Joris en ik hebben samen rustig ontbeten, terwijl Paul en Sabine allebei nog in bed lagen. Daarna heb ik Joris naar school gebracht en snel weer naar huis gereden.
Daar ben ik toen begonnen aan een grote klus die ik helemaal niet leuk vind, maar wel gedaan moet worden. Het schoonmaken van de keuken!
Jasses wat heb ik toch een ontzettende hekel aan dat poetswerk. Onderbroken door eten koken, met vriendin uit Bad Mitterndorf bellen, naar Kindergarten om Joris in te schrijven ben ik vrijwel de hele dag tot half zes bezig geweest en toen was er pas drie vijfde gebeurd :-(

Als je zo´n hekel hebt aan dit soort werk is het een keer extra erg als het dan ook nog eens zo vreselijk veel werk is.
Om half zes ben ik lekker buiten in het zonnetje gaan zitten met Joris. Sabine was bij Sabrina spelen en Paul was bij klanten.
Erg lekker zo buiten op het bankje met een glaasje wijn.

Om kwart voor zes werd ik gebeld dat ik alleen morgenmiddag maar 1 uurtje op het buro aanwezig moet zijn, er is zo weinig loos dat zelfs in het weekend geen ochtenddienst meer gedraaid wordt. Wel jammer, want dat betekent weer 2 uurtjes minder inkomsten voor me.
Maar goed, morgenochtend dan maar weer verder met die ellendige keuken. (ik weet dat het van jou niet hoeft Anneke, maar ik vrees toch dat het moet)
Onze koelkast is namelijk stuk en daarover willen we de huisbaas graag inlichten, maar dan is het wel zo prettig om een mooie schone opgeruimde keuken te kunnen laten zien in plaats van de puinzooi die het nu nog is.

Verder is het vreselijk stil en het galmt als de pest hierzo. Hermann en Anita hebben hun woning leeggehaald en zijn nu naar hun nieuwe stekkie. Van het weekend komt Anita nog langs om schoon te maken, maar dan is het ook echt over.
Raar hoor. Ik vond het ook heel gek om vanmiddag in m´n eentje buiten op het bankje te zitten, dat ben ik niet gewend.