In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, maart 29, 2006

smurfentaart

Gisteren had ik ff helemaal nergens zin in, dus zeker niet in een blogje schrijven. En als je niks doet, dan is er ook niets te schrijven, dus dan was dit maar even het blogje van gisteren :-)

Vanochtend eerst weer ons allemaal uit bed gesleept. Nog steeds veel problemen in verband met de ingegane zomertijd, maar goed, we waren er allemaal op tijd uit.
Sabine is weer zelf naar school gelopen en om kwart voor acht zijn Joris en ik ook met de benenwagen naar school gegaan. Paul moest al vroeg bij een klant zijn, dus toen ik om kwart over acht weer binnenstapte was hij alweer weg.

Toen ben ik meteen begonnen met het maken van de taart voor het afscheidsfeestje van Linda. Om 14.00 uur moest dat gaan beginnen, dus ook de taart moest af zijn om die tijd.
Nou, dat heb ik op de minuut gered. Geen pauze gehouden, tussendoor een half broodje naar binnen geprobeerd te werken en verder aan 1 stuk door zitten werken.
Door het feit dat ik een ietsje te laat was begonnen met de voorbereidingen is het niet allemaal 100% goed geworden, maar toch ziet het er niet verkeerd uit.
Jullie mogen zelf kijken wat je ervan vindt:


Meer foto´s staan op m´n taartensite: Taarten van Petra

En vanmiddag moesten we natuurlijk bij Anita gezellig een glaasje sekt komen doen. Nou, zoals je wel zult begrijpen is het niet bij 1 glaasje gebleven, hips.
Ik geloof dat ik half onder tafel lig, hihihi, was wel heeeel gezellig. De andere moeders deden ook gezellig een glaasje mee, alleen niet zoveel als Anita en ik, want tja, zij moesten nog rijden....
Ik zal m´n buurvrouw gaan missen, dat is iets dat ik wel weet. Meestal gewoon, en soms als kiespijn, hahaha

1 Comments:

At 29 maart, 2006 18:14, Anonymous Anoniem zei....

Hai Petra
ik vind hem heel gaaf geworden.
Ik heb je site ook onder de favo gezet.
ik ben ook gek op bakken,maar zo versieren kan ik nog niet
Mara ik bak heel graag,maar niet te veel wantja kilocalorien zitten er zo aan hihihihihi
maar veel plezier met het maken en als je weer nieuwe hebt kijk ik weer op je site

Groetjes van uit aschau

 

Een reactie posten

<< Home